Au revoir!

Net ontwaakt op Paris Orly Aéroporte, backpacks ingechecked en behoefte aan een kop koffie. Misschien wel met croissantje. Nog drie uur totdat Aigle Azur vlucht ZI35 vertrekt richting Sao Paolo om vervolgens verder te vliegen naar Foz do Iguacu. We vertrokken woensdag al om half 6 ’s ochtends richting Maastricht en stonden na een Flixbus-ritje van zeven uur in hartje Parijs. Even gezellig langs de Seine, fotootje bij de Eifeltoren en terug naar Gare d’Austerlitz om de trein naar Orly Aéroporte. Om in de backpacking spirit te komen zochten we een rustig en donker hoekje in de vertrekhal, slaapmatjes opgeblazen en brachten de eerste nacht door op het vliegveld.

De afgelopen weken waren zoals te verwachten volgepland met regelen, opruimen, verhuizen en afscheidsfeestjes en bezoekjes. Nadieh kreeg al een voorproefje van onder meer Brazilië, Chili en Bolivia tijdens de vakantieweek in Op de Bies, die voor de gelegenheid helemaal in het teken stond van Zuid Amerika. In Ennepetal werd er nog even een appartement leeggeruimd en is ons nieuwe tentje met vlag en wimpel geslaagd tijdens onze vakantie door de Baltics.

Maar… Hoe graag we ook reizen, lekker lang op pad willen, afscheid nemen is en blijft niet leuk. De lieve berichtjes, kaartjes en geluksbrengers des te leuker! Over zo’n 30 uur hopen we neer te ploffen in een hostel in Foz do Iguacu, nu eerst even opzoek naar een ontbijtje.

12 thoughts on “Au revoir!

 1. Heel veel plezier en geluk, goede gezondheid en genot.Maak er een fantastische reis van, Ben nu al benieuwd naar de verslagen en foto’s

 2. Nadieh en Rubin maar er een ongelofelijk mooi jaar van samen .Vooral een veilige en goede reis naar alle bestemmingen .
  Ik kijk uit naar de mooie verhalen .
  Gr Ingeborg

 3. Hoi Nadieh en Rubin,
  geniet van jullie reis wij verheugen ons op jullie foto’s en verslagen dikke knuffel.

  Groetjes Wiel en Marjan

 4. Hoi Nadieh en Ruben,
  Inmiddels zijn jullie op weg naar een nieuw avontuur. Ik ga jullie volgen!!!!!
  Benieuwd naar jullie belevenissen, veel plezier en laat ons een beetje meegenieten.
  Groetjes Inge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *