Welkom, ga je mee?

Welkom op Wan∙der∙lust; onze reisblog waar we jullie willen meenemen op onze reis, ons avontuur en onze droom. Het maken van een wereldreis was de afgelopen jaren een telkens terugkerend thema. De ene keer stiekem even dagdromen over witte stranden, gezellige hostels of vreemde gerechten, de andere keer lange discussies over het opzeggen van je baan, missen van de mensen die thuis achterblijven en hoe je in hemelsnaam een jaar uit een backpack kunt leven als je thuis aan een heel huis eigenlijk nog niet genoeg plek hebt.

De treinreis van Moscow naar Beijing die we in 2013 maakten zorgde ervoor dat onze gesprekken en plannen in de loop van het jaar steeds concreter werden en begin december 2013 hakten we de knoop door, we gaan!

Toen leek 2015 nog een kleine eeuwigheid bij ons vandaan en wisten we niet waar we moesten beginnen met plannen. Kunnen we zomaar een jaar verlof nemen en willen we dat wel? Wat doen we met ons huis en al onze spullen? Waar gaan we eigenlijk naartoe en wanneer? Gelukkig valt er ontzettend veel te lezen en hoeven we het wiel niet telkens opnieuw uit te vinden.

Ondertussen beginnen we de dagen tot ons vertrek te tellen en van de kleine eeuwigheid zijn nog maar twee maanden over. Nu onze blog online is houden we jullie op de hoogte van onze voorbereiding in Nederland, maar vooral van onze belevenissen die we in 2015 tegemoet gaan.

Heel veel plezier op Wan∙der∙lust,

Nadieh & Ruben